Inschrijven

Op de levering van de lessen zijn de voorwaarden van de Leveringsovereenkomst van toepassing. Een deelnemer gaat bij inschrijving automatisch akkoord met deze voorwaarden. Klik hier voor een volledig overzicht van de Leveringsvoorwaarden (PDF). Onderstaand vind je een overzicht van de voorwaarden in het kort!

  • De lessen worden wekelijks op een vaste dag en tijd gegeven met uitzondering van de schoolvakanties. Ik volg het schoolvakantie rooster voor Regio Zuid.
  • Het cursusseizoen start aan het einde van de zomervakantie en eindigt aan het begin van de zomervakantie het volgende jaar. Een heel seizoen beslaat 40 effectieve weken en dus 40 lessen als een lesdag niet op een nationale feestdag valt. De cursist ontvangt vooraf een planning voor de gehele cursus. Actuele informatie over vakanties en nationale feestdagen vindt u onder Cursusplanning op deze site.
  • Een deelnemer schrijft zich in voor een gehele cursus. Bij tussentijds instappen wordt de factuur verrekend voor de resterende lessen.
  • Een cursus wordt in zijn geheel gefactureerd. Bij volledige betaling vooraf krijgt u 5% korting op het gehele factuurbedrag. Als u de factuur niet in één keer kunt voldoen kunt u gebruik maken van de gespreide betalingsregeling. Voor de gespreide betalingsregeling gelden aparte servicevoorwaarden. U kunt die bij mij opvragen als u er gebruik van wil maken.
  • Als de les wordt afgezegd door de docent (ongeacht de reden), krijgt de leerling een inhaal mogelijkheid geboden voor de gemiste en reeds betaalde les/lessen. Indien ik de leerling geen inhaal mogelijkheid kan bieden wordt er voor een vervangende docent gezorgd. Als ik geen inhaal moment en geen vervangende docent kan bieden wordt de (vooraf) betaalde en gemiste les verrekend op een volgende factuur.
  • Het afzeggen van de les door de cursist (ongeacht de reden) is de verantwoordelijkheid van de cursist zelf. De kosten van de vervallen les komen voor rekening van de cursist. In geval van langdurig verzuim (ziekte/blessure) dient de cursist de overeenkomst op te zeggen met in acht neming van de opzegtermijn. (NB! Een individuele regeling is mogelijk kijk in de voorwaarden).

Geïnteresseerd? Vul dan het inschrijfformulier volledig in en stuur het naar info (at) chrisveldkamp.nl. Na ontvangst van je inschrijving neem ik direct contact met je op om de lessen in te plannen.

Inschrijfformulier

Leveringsvoorwaarden